Het feest in Burgh-Haamstede

Aemstie Alive presenteert op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 Januari 2018 al weer de 13e editie van dit geweldige spektakel.

Met de volgende line-up:

Miss Montreal

The Dirty Daddies
Cold Turkey
Dave Vermeulen en Voltage

Kaarten kunt u hier online gaan bestellen.

Het gezelligste feestje voor jong en oud op Schouwen-Duiveland...!

 

PERSBERICHT 18 oktober 2017

Update van Aemstie Alive! Kaartverkoop gestart! 25 – 27 januari 2018: Het gezelligste feest van Schouwen-Duiveland.

Eind januari 2018 is het weer zo ver. Dan is Sportcentrum Westenschouwen de plek om een feestje te vieren. 25 januari Goud voor Oud, vrijdag 26 Teenagers go Aemstie Alive, zaterdag 27 januari ‘s middags de Kidsparty en ’s avonds het Nieuwjaarsfeest. Voor ieder die dagen dus wat wils. 

Vrijdag 26 januari: van 18:30 uur tot 22:30 uur “Teenagers go Aemstie Alive”, voor kinderen van 12 tot en met 19 jaar. Een programma, dat in samenwerking met het Aemstie Alive jongerenbestuur en met ondersteuning van de leerlingenraad van Pontes Pieter Zeeman uit Zierikzee tot stand is gekomen. 

De vrijdagavond wordt ingevuld met workshops, demonstraties en activiteiten in twee hallen; alles even leuk voor de jongens en de meisjes. Meer informatie over wat er allemaal die avond te doen is, volgt binnenkort. 

LET OP: Voor onze teenagers zijn alle activiteiten dan altijd gratis! 

Teenagers kunnen inclusief gratis ‘door-to-door’ busvervoer (heen vanuit elke woonkern op Schouwen-Duiveland naar de feestlocatie in Burgh-Haamstede en ook weer terug) vanaf nu de gratis kaarten (max. 2 per persoon) vanaf nu reserveren via onze website tickets.aemstie.nl. Vol = Vol!! 

Zaterdagmiddag 27 januari: vanaf 13:00 uur tot 16:15 uur is de Kidsparty voor alle kinderen van 2 tot 12 jaar. Daarna de “Meet and Greet” met hun helden van die middag. Het einde wordt om 17:00 uur verwacht. 

De toegangsprijs voor deze geweldige middag bedraagt € 12,50 per kind (2 – 12 jaar) en daarvoor mogen ze dan ook één ouder/begeleider mee de zaal innemen! Gezellig toch? 

Zaterdagavond 27 januari: van 20:00 uur tot 02:00 uur Nieuwjaarsfeest 2018 voor iedereen!!! Gewoon een avond uit met goede artiesten, muziek en vrienden. Schitterend podium, bewaakte garderobe, loungebar met een hapje en een drankje buiten de grote zaal, uitgebreide horecastraat met o.a. een cocktailbar. Dynamische zaalverlichting met special effects.

Alle grote hits komen die avond voorbij, want op het programma staan vier grote bands met vier grote artiesten en één daarvan is Miss Montreal!! 

Ook dit jaar is er de mogelijkheid voor ‘door-to-door’ busvervoer: heen vanuit elke woonkern op Schouwen-Duiveland naar de feestlocatie in Burgh-Haamstede en daarna ook weer terug. Op zaterdagavond wordt er een bijdrage voor heen en terug van € 7,50 gevraagd. Meer hierover (tijden, opstapplaatsen, route) is straks te vinden op de website. 

Een reden te meer om nu (uitsluitend nog via de website) tickets.aemstie.nl kaarten te gaan bestellen!!!! 

Vrijdag 26 januari 2018 Teenagers go Aemstie Alive Gratis (max 2 p.p.)

Zaterdag 27 januari 2018 Kidsparty € 12,50* per kind (2–12 jr)
Busvervoer Van en naar de rotonde bij ‘De Punt’

Zaterdag 27 januari 2018 Nieuwjaarsparty – Rabobank actie € 22,50
Nieuwjaarsparty €25,00
Busvervoer (v.v.) € 7,50

* Daarvoor mogen ze dan ook één ouder/begeleider mee de zaal innemen.